cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

BabylissPRO

Babyliss is een gedreven en innovatief merk met producten van topkwaliteit voor professionele haarstyling. Het assortiment bestaat onder andere uit trimmers, tondeuses, föhns, krulborstels, krultangen en nog veel meer. Met de 4rtists producten vervult BabylissPRO de behoeften aan creativiteit van haarprofessionals. Ontdek alles over BabylissPRO in dit blog!

Over BabylissPRO

Babyliss is een Frans merk dat in 1960 in Parijs is ontstaan. Innovatie voor en door kappers; dat is het motto dat Babyliss al jaren heeft en naleeft. Betrouwbare, hightech en hoogwaardige producten die ontworpen zijn voor professionele haarstyling. Dankzij het ruime assortiment aan diverse producten van trimmers tot föhns en krulborstels kun je je creativiteit de vrije loop laten met BabylissPRO! De 4rtists lijn van BabylissPRO is speciaal ontworpen door én voor professionals. Deze producten hebben de ideale combinatie van technology, hoogwaardige materialen en design waardoor niks jou meer tegenhoudt!

BabylissPRO tondeuses en trimmers

Het startpunt van de bekendheid van BabylissPRO 4rtists tondeuses is de FX Ferrari Engine lijn. Deze heavy-duty tondeuses zijn in samenwerking met Ferrari ontworpen voor een sterke, krachtige, slijtvaste en digitale motor met lange levensduur. De FX serie is speciaal ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van barbiers en is nog altijd een begrip. De FX Skeleton Trimmer is ook absoluut een begrip. Deze trimmer met het iconische T-vormige snijmes is onmisbaar voor fades en details.

Inmiddels is ook de Boost+ serie toegevoegd voor nóg meer power en betere prestaties. De SnapFX tondeuse en trimmer hebben een verwisselbare extra accu, waardoor je gemakkelijk van accu kunt wisselen en extra lang draadloos door kunt blijven werken. Ontdek zeker ook de FX3 Tondeuse en Trimmer met een snel, vlijmscherp, perfect gestroomlijnd design, net als een supersnelle raceauto. En de Lo-Pro FX serie met een uiterst laag profiel, perfecte balans en ergonomie.

Twijfel je tussen een tondeuse of trimmer? Een tondeuse wordt gebruikt voor het grove werk, omdat deze groter en breder is. Een trimmer is kleiner en ideaal voor het bijwerken van contouren, strakke lijntjes en fades. Lees vooral ook onze blogs over hoe kies je de perfecte tondeuse? En hoe kies je de perfecte trimmer?

BabylissPRO shavers

Een shaver (of scheerapparaat) is ideaal voor de afwerking. Een shaver heeft ultra scherpe messen die 0.1mm kort kunnen scheren. Dit is perfect voor het afwerken van bijvoorbeeld fades. Omdat shavers zo kort scheren zijn ze niet geschikt voor het scheren van het gehele hoofd. Je gebruikt een shaver dan ook naast je normale tondeuse of trimmer voor de afwerking.

De shavers van BabylissPRO 4rtists passen perfect bij de tondeuses en trimmers. Zo is er ook de FoilFX Shaver (Double of Single). Deze shaver past perfect bij de Skeleton FX trimmer en de FX tondeuse. De FX3 Shaver is door barbers uitgeroepen tot de beste shaver op de markt! Deze shaver past perfect bij het gestroomlijnde design van de FX3 trimmer & tondeuse. Tot slot heeft BabylissPRO ook de UVFOIL Shavers (Double of Single). Deze combineren precisie en hygiëne combineert in één, omdat ze zijn uitgerust met een UV-C lamp in de deksel. Zodra je de deksel op de shaver klikt wordt hij automatisch gereinigd door het UV-licht waarmee direct 99,9% van de bacteriën, virussen en schimmels na elke scheerbeurt geëlimineerd worden.

BabylissPRO föhns

Maak je FX serie compleet met de bijpassende FX Föhn! Deze haardroger heeft hetzelfde handvat als jouw FX tondeuse of Skeleton trimmer, waardoor hij er perfect bij past. De föhn heeft een high-speed digitale motor met een levensduur tot 10x langer dan traditionele föhns.

Daarnaast biedt BabylissPRO nog veel meer professionele haardrogers. Zo ook de Falco digitale haardroger uit de 4rtists serie. De Falco is ontworpen om de stilste föhn ooit te zijn, wat zeer comfortabel is in de salon voor zowel de klant als de stylist. Ontdek alle soorten föhns van BabylissPRO bij Voorkappers!

BabylissPRO krulborstels, krultangen en stijltangen

Finish de look met de professionele stylingtools van BabylissPRO! Het assortiment bestaat uit krultangen, stijltangen, warme luchtborstels en föhnborstels.

Lees meer

  1. Hoe kies je de perfecte tondeuse?

  2. Hoe kies je de perfecte trimmer?

  3. Hoe kies je de perfecte krulborstel?

  4. Baardverzorging Tips & Tricks

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken