cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek GA.MA

GA.MA professional creëert al sinds 1969 innovatieve, professionele tools. Het merk is vooral bekend van de iconische IQ Perfetto föhns. Ontdek deze en meer van GA.MA in dit blog!

Over GA.MA Professional

Als kapper wil je de beste styling tools gebruiken in de kapsalon. Het is daarom belangrijk om voor goede kwaliteit te gaan, die je goed ondersteunt bij het creëren van fantastische kapsels. GA.MA is een merk met 40 jaar lange ervaring, hierdoor hebben ze de juiste kennis voor het ontwikkelen van de beste styling tools. In 1969 maakte GA.MA de eerste stijltang en tot vandaag de dag blijft GA.MA innoveren binnen de haartechnologie branche. Het assortiment bestaat voornamelijk uit föhns, tondeuses, shavers en stijltangen.

GA.MA Föhns

De IQ Perfetto is misschien wel dé meest besproken haardroger voor professionals. Deze revolutionaire föhn van GA.MA zit bomvol hoogwaardige technologie die voldoet aan de eisen van professionals en backstage shows. De föhn is onwijs krachtig én compact, waardoor deze zo geliefd is bij professionals. Je bereikt in enkele minuten perfecte hairstyles zonder de spieren en gewrichten over te belasten. De IQ Perfetto blijft continu ontwikkelen. Inmiddels is de 3.0 editie verkrijgbaar. Deze versie geeft middels een lampje aan wanneer het filter moet worden gereinigd of vervangen. Dit verlengt de levensduur van jouw föhn optimaal! De IQ Perfetto 3.0 heeft net zoals de 2.0 extra filters en technologieën om de motor nog schoner te houden voor een langere levensduur van de föhn. Ook is de IQ Perfetto Lite beschikbaar. Beide soorten föhns voldoen aan de eisen van de professional én brengen professionele kwaliteit bij jouw thuis als consument.

GA.MA Barber Series

De GA.MA Barber Series (GBS) lijn is geïnspireerd op de beste Barber Shops ter wereld. Scheer, trim, shape en definieer het hoofdhaar en de baard in elke style die je maar wenst. De GBS lijn is ontworpen om aan de eisen van zowel professionals als consumenten te voldoen. Ontdek het assortiment bij Voorkappers.

Lees meer

  1. Hoe kies je de perfecte föhn?

  2. Hoe kies je de perfecte tondeuse?

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken