cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

RELAUNCH: Goldwell StyleSign

De StyleSign styling lijn van Goldwell is vernieuwd! De verpakkingen hebben een nieuwe look met minder verpakking én minder afval. Ontdek ook meer over de nieuwe Marine Bamboo Technologie & misschien wel jouw nieuwe styling favorieten in dit blog.

Goldwell StyleSign

Direct en moeiteloos nieuwe, lang houdbare looks creëren doe je met Goldwell StyleSign! Vertrouw op jouw looks, dankzij de geïntegreerde bescherming die de structuur van het haar in tact laat. De vernieuwde Goldwell StyleSign is duurzamer, vegan en PETA approved zonder ten koste te gaan van de prestaties. Ontdek jouw all-time favorites, zoals de Lagoom Jam en de Roughman, in een nieuw jasje en de nieuwste toevoegingen aan het StyleSign assortiment!

Wat is er nieuw?

Het vernieuwde StyleSign assortiment bestaat uit 27 stylingproducten met enkele all-time favorieten en 5 geweldige nieuwkomers! Met deze producten heb je alles bij de hand om de meest uiteenlopende haarstylen te creëren. Dit zijn de nieuwste toevoegingen aan het StyleSign assortiment:

Vegan formules met Marine Bamboo

Alle producten van Goldwell StyleSign zijn nu volledig veganistisch en PETA approved. De producten maken gebruik van de kracht van ecologische Marine Bamboo. Dit zorgvuldig geselecteerde ingrediënt komt voor in de oceaan. Marine Bamboo is ontzettend flexibel en beweegt mee met de stroming van de oceaan. Bovendien kan dit ingrediënt goed tegen UV-straling en heeft het een sterke structuur, waardoor het bestand is tegen de zware omstandigheden onder het water. Door de Marine Bamboo te combineren met de unieke ingrediënten van alle StyleSign producten kun je vertrouwen op hoogwaardige, professionele producten met lang-houdbare, sterke en flexibele looks. Dankzij de Marine Bamboo is het haar ook direct beschermt tegen oxidatie, styling- en omgevingsstressoren. Denk hierbij aan luchtvochtigheid, vervuiling, hittebeschadiging en UV-straling. Tot slot zijn alle StyleSign formules kleurveilig en geschikt voor zowel natuurlijk als gekleurd haar. Dit maakt StyleSign perfect om te gebruiken, zowel thuis als in de salon.

Vernieuwde productlijnen

Goldwell heeft het StyleSign assortiment opgedeeld in 6 nieuwe productlijnen die elk unieke voordelen bieden. De productlijnen zijn: Heat Styling, Volume, Hairspray, Curls, Smooth & Texture. Elke lijn biedt de juiste stylingproducten voor de specifieke behoeften van diverse haartypes. Uiteraard kun je de producten uit verschillende lijnen combineren om jouw favoriete looks te creëren.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken