cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Matrix

Matrix is een toonaangevend, professioneel merk uit de Verenigde Staten en onderdeel van L'Oréal Professional. Matrix onderscheid zich door professionele formules, fijne prijsjes én super vrolijke kleuren. Ontdek het assortiment aan haarkleuring, verzorging, styling en meer!

Over Matrix

Matrix is in 1980 opgericht door het Amerikaanse stel Arnie en Sydell Miller. Meneer Miller was voor hij met Matrix begon al meer dan 20 jaar kapper, waardoor hij zijn expertise in de ontwikkeling van de producten heeft kunnen stoppen. Inmiddels is Matrix uitgegroeid tot een groot merk met een uitgebreid assortiment aan professionele haarverzorgings-, haarkleurings- en stylingproducten. De missie is dat Matrix producten biedt voor all hairtypes & all humans! Matrix is namelijk super vooruitstrevend en inclusief, wat terug te zien is in de vrolijke kleuren van de verpakkingen.

Matrix kleuring

Van neutrale tonen tot trendy kleurnuances, met de Matrix haarkleuringen is er voor iedereen een perfecte haarkleur. Ontdek het hele assortiment aan permanente kleuringen, blonderingen, toners, oxidanten en nog veel meer.

Matrix haarverzorging

Het haarverzorgingsassortiment van Matrix Professional is geweldig groot en uitgebreid. De volledige regenboog aan verzorgingslijnen komt voorbij. Voor ieder haartype is er een geschikte productlijn. Heb jij krullen, blond haar, gekleurd haar, beschadigd haar, droog haar, pluizig haar of iets anders? Ontdek het volledige assortiment van Matrix haarverzorging bij Voorkappers! De grote flessen zijn ideaal voor in de salon en de kleinere verpakkingen perfect voor thuisgebruik of als upsell in de salon aan jouw klanten. Zo kunnen zij thuis de beste haarverzorging voortzetten.

Matrix haarstyling

Finish iedere look met professionele haarstyling van Matrix. Met haarspray in verschillende holdniveaus, gel, wax of bijvoorbeeld pomade. Op zoek naar volledige omvorming van het haar? Bekijk dan de permanent producten.

Lees meer

  1. Alles over K18 HAIR

  2. NIEUW: Malibu C

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken