cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

NIEUW: Bbody

BBODY is een Belgisch merk dat zich specialiseert in gezonde, natuurlijke voeding, superfoods en huidverzorging. Ben jij bezig met een gezonde levensstijl? Ontdek dan nu de producten van BBODY, zoals matcha, collageen & detox thee! Meer weten? Lees dan snel verder!

BBODY By Jill

BBODY is in 2016 onder de naam Bikinibody opgericht door Jill Lilly Cnudde. Alle producten van BBODY zijn ontworpen met 100% natuurlijke ingrediënten en dragen bij aan een gezondere levensstijl, zonder drastische aanpassingen te hoeven doen in je dagelijkse leven. Van Amerika tot Japan, Jill haalt wereldwijd inspiratie voor nieuwe producten. Inmiddels is het assortiment van BBODY ook uitgebreid met allerlei producten die bijdragen aan een gezond lichaam, haar, huid en nagels.

Ben jij bezig met een gezonde levensstijl, kan je wel een (energie)boost gebruiken of ben je opzoek naar ondersteunende supplementen voor een glowy skin? Dan heeft BBODY dé producten voor jou die écht werken. Hierdoor zit je weer lekker in je vel en dat heeft impact op je sociale contacten, je succes, je energie en nog veel meer. Self-confidence is the best outfit!

BBODY TEATOX

Een kopje kruidenthee om jou van je kwalen af te helpen? Yes dit kan! Elk kopje BBODY Herbal Infusion helpt jou op een natuurlijke manier van een opgeblazen gevoel, spijsverteringsproblemen, stress, verouderingssymptomen, weerstandsproblemen en andere kwalen af! BBODY Teatox kan met heet water bereid worden of met koud water als een iced tea. Alle thee is FAVV goedgekeurd en beschikt over specifieke claims om de unieke werking te ondersteunen.

BBODY Matcha

Matcha geeft jouw de dagelijkse boost die je nodig hebt. Het zit boordevol antioxidanten om jouw lichaam energie te geven, zonder dips of cravings op te wekken. Groene matcha bevat cafeïne en is een uitstekende bron van energie, maar in tegenstelling tot koffie verhoogt matcha je stressniveaus niet en wordt je er niet nerveus van. Je kalmeert juist van een kopje matcha dankzij de L-theanine. Ruil je dagelijkse kopje koffie eens om voor een kopje matcha en ervaar zelf de voordelen!

Naast energie heeft matcha nog een tal van andere voordelen, waardoor het ook zo populair is. Zo helpt matcha bij het bereiken van een stralende en heldere huid en voorkomt het vroegtijdige veroudering. De teint wordt stralend en helder en de huid wordt op natuurlijke wijze beschermd tegen uv-stralen en vroegtijdige veroudering. Ook gaat het tekenen van stress op de huid tegen en wordt de elasticiteit verbeterd. Daarnaast is matcha een natuurlijke detoxer voor verontreinigende stoffen in je lichaam én helpt het om je metabolisme en vetverbranding te stimuleren. De EGCG in matcha remt de groei van vetcellen af, stimuleert het metabolisme en activeert de vetverbranding. Matcha is van nature rijk aan chlorofyl en theanine die zorgen voor een rijke, gelaagde, aromatische 'umami'-smaak.

De pure Japanse matcha van BBODY komt rechtstreeks van de tea farm in Kyoto, Japan. Dit garandeert de beste premium kwaliteit die je terug ziet in de textuur en de pure kleur. De matcha wordt in het voorjaar geplukt en afgedekt met schaduwdoeken of rieten matten. Deze schaduwtechniek, ook wel "tana", duurt 7 weken en vermindert de blootstelling aan zonlicht. Zo kunnen de matcha planten meer chlorofyl en aminozuren zoals L-theanine produceren en profiteer jij van alle bovengenoemde voordelen als je jouw matcha gaat bereiden. BBODY heeft diverse soorten matcha in het assortiment. Ontdek ze bij Voorkappers!

BBODY Skin

De huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam. Je draagt het je hele leven bij je en dus is het extra belangrijk dat je er goed voor zorgt! Collageen is een is een lichaamseigen eiwit dat helpt voor het behoud van normale elasticiteit, stevigheid en structuur van de huid. Leeftijd, blootstelling aan de zon, suikers en roken hebben een slechte invloed op de natuurlijke aanmaak van collageen. Vanaf het 25-ste levensjaar wordt de aanmaak van collageen steeds minder en na het 50-ste levensjaar maak je zelfs bijna geen collageen meer aan. Dit kun je merken aan een verslapte huid, rimpels, doffe huid, ingezakte wangen, ingevallen ogen, broze nagels, futloos haar en minder soepele spieren en gewrichten. Zo kun je fijne lijntjes en rimpels in de huid gaan zien.

Wil jij zachte, gladde en soepele huid behouden en zichtbare tekenen van veroudering tegen gaan? Dan is het belangrijk om vanaf je 25-ste collageen te nemen. Gehydrolyseerd collageen in poedervorm is de best werkende vorm van collageen. Doordat het gehydrolyseerd is wordt het beter opgenomen door het lichaam. De poeder vorm van collageen is het meest puur en brengt 100% alleen de voordelen zonder toegevoegde extra's. Door dagelijks collageen te nemen behoudt je een mooie huid, vol haar, sterke nagels en een soepel lichaam. BBODY heeft puur collageen of collageen met vitamine C (sinaasappelsmaak) in het assortiment.

Wil je ouderdomsverschijnselen terugdraaien op cellulair niveau? Dan is de Time Traveler Stop The Clock van BBODY écht iets voor jou. Dit supplement bevat NADH, Nicotinamide en Resveratrol voor een jeugdige uitstraling van binnenuit én voor meer energie op natuurlijke wijze! Mix de Time Traveler met Collageen voor een optimale beauty boost.

BBODY Proteïne Powder & Motivation Bottles

In een healthy lifestyle kan proteïne natuurlijk niet ontbreken. De proteïne poeder van BBODY is niet alleen een hoge bron aan eiwitten, maar het is ook een zorgvuldig samengestelde blend van ingrediënten om het lichaam te ondersteunen. De pre- en probiotische proteïne mix is "Gut-Friendly" en helpt om een gezonde darmflora en evenwichtige spijsvertering te stimuleren.

Voldoende water drinken is misschien wel het allerbelangrijkste. Zowel voor een gezonde levensstijl als voor de vochtbalans in je lichaam en voor een mooie huid. Het drinken van minimaal 2 liter water per dag brengt talloze voordelen met zich mee. Toch vinden veel mensen het lastig om 2 liter water per dag te drinken. Je bent druk bezig en voor je het weet is een dag voorbij en heb je weer te weinig gedronken. Met de motivation bottles van BBODY kun je gemakkelijk zien hoeveel water je al hebt gedronken en hoeveel je nog moet! Met inspirerende quotes moedig je jezelf aan om die 2 liter water per dag te drinken.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken