cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek Framar

Framar is een Canadees merk dat bekend staat om hun kwalitatieve, professionele én leuke kapperstools. Velen kennen Framar van de folie met geweldige prints! Benieuwd naar alle andere onmisbare tools van Framar? Lees dan snel verder!

Over Framar

Framar is in 1978 in Niagara Falls, Canada opgericht door Frank en Maria. Dit koppel heeft elkaar ontmoet toen Frank Maria's haar deed. Maria kreeg een funky jaren 70 kapsel én haar toekomstige partner in crime in deze salon. Frank + Maria = Framar. Inmiddels is de kleine start-up uitgegroeid tot een wereldwijd bekend bedrijf dat gepassioneerde stylisten voorziet van handige tools in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Framar is vooral bekend vanwege de professionele folies in geweldige prints. In 1985 ontwikkelde Maria de eerste folie die speciaal was ontworpen voor haarkleuringen. Framar opereerde toen nog onder de naam Foil It en daarmee waren ze het eerste bedrijf dat haarfolie verkocht op de Canadese markt. Sindsdien is het merk blijven ontwikkelen. In 2012 heeft Framar een makeover gekregen, van verpakkingen tot producten en de website. Toen zijn ook de haarfolies met unieke prints ontwikkeld. Door social media als Instagram zijn deze folies een gigantische hit geworden. Door de leuke kleuren en prints geven ze de klant een volledige experience en vragen gewoon om een selfie tijdens het inwerken van behandelingen! Daarnaast heeft Framar nog veel meer handige kapperstools ontworpen die gewoon onmisbaar zijn in de salon.

Framar folies

Framar blijft continu verrassen met nieuwe innovaties en prints op het gebied van haarfolie. Van het vaste assortiment zoals Back in Black, Party Animal, Rosé All Day en Star Struck Silver tot diverse limited editions, met Framar folie is een kappersbezoek nooit saai. Naast dat de folies er leuk uit zien zijn ze ook nog eens ontzettend handig in gebruik. De reliëftextuur geeft extra anti-slip grip op het haar, waardoor de folie niet uit het haar glijdt. De folie is erg buigbaar en daarom gemakkelijk aan te brengen en te vormen naar de contouren van het hoofd. Dit maakt de folies van Framar geschikt voor verschillende toepassingen zoals highlights, lowlights en balayage. Je kunt kiezen uit folie op een rol, zodat je zelf de gewenste lengte kunt kiezen. Of je gaat voor de handige voorgesneden pop-ups. Ontdek de folies van Framar bij Voorkappers!

Framar tools

Framar heeft veel handige tools ontwikkeld die voor gemak, efficiënt werken én een leuke uitstraling zorgen. Ontdek zelf de verfkwasten, verfbakjes, handschoenen, high-light boards en meer!

Framar borstels

Framar heeft diverse handige borstels in het assortiment. Denk hierbij aan een Paddle Brush, Detangle Brush en Vent Brush. De borstels komen in de klassieke zwarte en lichtroze kleuren, maar ook in leuke limited edition prints die perfect bij de limited edition folie collecties passen. De Detangle & Paddle brushes zijn geschikt voor alle haartypes en ook te gebruiken op pruiken en extensions. Deze borstels zijn niet geschikt in combinatie met hitte. De Vent Brush is wel hittebestendig tot 230°C en speciaal ontworpen om de droogtijd te verkorten.

Framar haarclips

De haarclip is weer helemaal terug van weg geweest. Dit handige accessoire is ideaal om je haar uit je gezicht te halen. Je draait het haar snel in een clip, je ziet er effortless uit én je hebt geen last van je losse haren. Framar heeft verschillende modellen haarklemmen in het assortiment. Alle klemmen zijn gemaakt van soft touch rubber, waardoor ze goed en stevig in het haar blijven zitten. De krachtige, metalen veer gaat lang mee, waardoor je veel plezier hebt van deze klemmen.

hoi

Lees meer

  1. Alles over K18 HAIR

  2. Alles over highlights

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken