cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €49 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Ontdek Staleks Pro

Staleks Pro is hét grootste europese merk voor professionele beauty tools. De kwaliteitsproducten worden in 91 landen wereldwijd verkocht en het innovatieve assortiment is altijd gemaakt van hoge kwaliteit staal. Ontdek de hoge kwaliteit van dit unieke merk bij Voorkappers!

Over Staleks Pro

Staleks Pro is de grootste producent op het gebied van professionele staalwaren en beauty tools in Europa. Het innovatieve assortiment is gemaakt van hoge kwaliteit staal en andere kwalitatieve materialen, waardoor de artikelen zeer lang meegaan. Staleks exploiteert de volledige productiecyclus van het voorbereiden van metalen staven tot het verpakken van de producten. De toonaangevende, modernste apparatuur van Amerikaanse, Duitse, Italiaans en Japanse merken garandeert ultieme productkwaliteit die lang mee gaat, zodat jij er veel plezier aan beleefd.

Alle producten van Staleks Pro zijn vervaardigd uit ASI 420 40x13 roestvrij staal met zeer hoge kwaliteit. De 40x13 staat voor 40% koolstof voor de hardheid van het metaal en 13% chroom voor de roestweerstand van de tools. Het materiaal is volledig bestendig tegen corrosie doordat het is gepolijst met GOI grinding paste. De stalen tools van Staleks Pro worden met de hand geslepen en gepolijst om optimale scherpte te garanderen. De hoge kwaliteit van materialen en productie is wat Staleks Pro al jarenlang een wereldwijd gerespecteerd merk maakt!

Het Staleks Pro assortiment

Het aanbod van Staleks Pro bestaat uit diverse professionele tools voor nagelstylisten en andere beauty tools. Zo heeft Staleks Pro metalen bokkenpootjes, nagelriemtangen, nagelvijlen, freesbitjes, schuurrolletjes en nog veel meer in het assortiment. Ontdek jouw favoriete Staleks Pro tools bij Voorkappers!

Related Products

Lees meer

  1. BIAB nagels - wat is het en wat doet het voor je nagels?

  2. Gellak aanbrengen, hoe werkt dat?

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken