chariot
Le spécialiste du cheveu depuis 1928
horloge
Commandé avant 14h00, livré demain
parfum
Livraison gratuite à partir de 49 € TTC
camion
Plus de 15 000 articles disponibles pour une livraison immédiate

WIN! Dyson Supersonic Blauw/Blush

GIVEAWAY CLOSED - Onze grootste giveaway ever!! Step up your styling routine met de geweldige Supersonic van Dyson in Blauw/Blush. Meedoen is heel gemakkelijk! Lees snel verder.

GIVEAWAY ALERT! WIN EEN DYSON SUPERSONIC

OMG wij hebben een te gekke winactie voor jullie! Je maakt namelijk kans op een Dyson Supersonic föhn in de kleur Blauw/Blush. Wie wilt deze geweldige föhn nou niet?!! Een stylingtool van Dyson is dé droom van menig vrouw, haarstylist of hair-lover. Nu kun jij een Supersonic winnen!

Meedoen aan de winactie is eenvoudig. Plaats jouw bestelling tussen maandag 27-05-2024 10:00 en vrijdag 31-05-2024 23:59 en je maakt automatisch kans. Hoe meer orders je plaatst in deze periode, hoe meer kans je maakt! We nemen direct contact op met de winnaar. Meer over deze winactie? Volg ons dan op social media!

Wat maakt de Dyson Supersonic uniek?

De Dyson Supersonic is een revolutionaire, ultra-krachtige haardroger die het haar in zeer korte tijd droogt blaast zonder overmatige hitte. Hierdoor wordt het haar niet beschadigd tijdens het föhnen en behoudt het de natuurlijke glans. De Supersonic föhn is speciaal ontworpen om alle haartypes te stylen en te drogen. Met de verschillende opzetstukken kun je diverse looks creëren. De opzetstukken zijn magnetisch en 360 graden draaibaar, zodat je altijd vanuit jouw gewenste hoek kunt werken. Dit zijn de opzetstukken:

- Flyaway Attachment: dit nieuwe flyaway opzetstuk föhnt het haar en maakt het glad in één. Het Flyaway opzetstuk maakt gebruik van het Coanda-effect om eigenwijze pluishaartjes direct te temmen voor een glad en glanzend resultaat met niets anders dan lucht. Gebruik dit opzetstuk ook op droog haar voor een smoothing effect.
- Styling Concentrator: breed en dun opzetstuk creëert een snelle luchtstroom die perfect is om mee te stylen. De luchtstroom is zeer gericht, waardoor je één deelt kunt stylen zonder de rest van het haar in de war te blazen.
- Diffuser: verspreid de lucht gelijkmatig en boost een natuurlijk droogproces na voor minder pluizige/kroezende krullen en golven. De diffuser heeft lange tanden waardoor je nauwkeurig kunt stylen en dieper in het haar kunt doordringen.
- Gentle Air Attachment: dit opzetstuk zorgt voor een zachte luchtstroom die speciaal is ontwikkeld voor fijn haar en/of een gevoelige hoofdhuid. Het opzetstuk zorgt voor een zachtere, koelere luchtstroom die het haar toch snel droogt.
- Wide-tooth Comb: opzetkam met brede tanden die ideaal is voor het drogen of volume creëren in krullend of kroeshaar.

Lees meer

  1. Dyson

  2. Hoe kies je de perfecte föhn?

Bekijk alle blogs
Haut de page
Le grossiste en coiffure le plus choisi par les coiffeurs depuis 1928. Achats sécurisés et achats à domicile certifiés.
Choisissez votre pays ci-dessous et indiquez si vous avez un numéro de TVA.
Pays-Bas
Belgique
Entreprises (hors TVA)
Consommateur (TVA incluse)
Faites votre choix