chariot
Le spécialiste du cheveu depuis 1928
horloge
Commandé avant 14h00, livré demain
parfum
Livraison gratuite à partir de 49 € TTC
camion
Plus de 15 000 articles disponibles pour une livraison immédiate

Thuis salonwaardig je haarkleur opfrissen met Wella Color Touch Kits!

Begint jouw haarkleur dof te worden? Of begin je weer wat grijze haren te zien? Fris thuis eenvoudig je salon haarkleuring op met de nieuwe Color Touch Fresh Up Kits van Wella Professionals! Lees in dit blog hoe eenvoudig deze kant-en-klare haarkleuring werkt.

Geef doffe haarkleur weer een boost!

Thuis je haar kleuren met salon-kwaliteit resultaten? Het is mogelijk met een Color Touch Fresh-Up-Kit van Wella! Deze ammoniak-vrije demi-permamente kleuring is ideaal om thuis jouw salonkleur weer een boost te geven en eventuele grijze haren te camoufleren. De kant-en-klare kits bevatten alles wat je nodig hebt om thuis een salonwaardig resultaat te bereiken die tot wel 28 wasbeurten mooi blijft. Bovendien zijn de kits zeer eenvoudig in gebruik. Verderop in dit blog leggen we je precies uit hoe dit werkt, maar eerst nemen we je mee in waarom jouw haarkleur vervaagt en wat je hieraan kunt doen.

Waarom vervaagt mijn haarkleur?

Na verloop van tijd vervaagt je mooie salon kleur weer. Zo jammer, want nadat je bij de kapper vandaan komt is je kleur helemaal perfect en prachtig glanzend. Bij de ene vervaagt de haarkleur sneller dan bij de ander. Dit heeft onder andere te maken met de kwaliteit van het haar. Beschadigd haar door (veel) chemische behandelingen of frequent stylen met hittetools zorgt ervoor dat de haarschubben niet goed sluiten. Hierdoor kunnen kleurpigmenten zich minder goed hechten en kunnen ze de haarvezel verlaten. Het gevolg is een minder intense haarkleur die snel vervaagt. Naast beschadigd haar zijn er nog meer factoren die kleurvervaging kunnen veroorzaken of versnellen. Wij zetten deze oorzaken voor je op een rijtje mét tips om jouw haarkleur langer mooi te houden!

  1. Beschadigd haar: zoals hierboven al genoemd zorgt beschadigd haar voor schubben die niet goed sluiten, waardoor kleurpigmenten minder goed pakken en sneller het haar kunnen verlaten. Probeer je haar minder bloot te stellen aan chemische behandelingen en repareer de schade met bonding producten zoals Olaplex en K18. Ga je stylen met hitte? Gebruik dan altijd een goede hittebescherming om schade te minimaliseren.

  2. Te vaak je haar wassen: met wassen haal je ook elke keer een beetje kleurpigment uit het haar. Probeer je wasbeurt eens uit te stellen en gebruik eventueel een droogshampoo tussen wasbeurten door. Was het haar nooit direct na een kleurservice bij de kapper. Wacht 2-3 dagen, zodat de pigmenten extra tijd krijgen om in te werken. Ga je het haar wassen? Douche dan niet te heet en gebruik vooral speciale, professionele haarverzorging voor gekleurd haar. Zo geniet je zo lang mogelijk van jouw haarkleur.

  3. Veel blootstelling aan zon, zee en chloor: in de zomer of op vakantie heeft je haar het zwaar te verduren. Door veel blootstelling aan UV-straling, zee- en chloorwater kan je haarkleur sneller vervagen. Zorg altijd voor een goede zonbescherming voor je lokken. Probeer zoveel mogelijk uit de zon te blijven of bescherm je haar met een leuke hoed of een sjaaltje. Ook helpt het om met een knot in te zwemmen, zodat jouw haar niet nat wordt.

  4. Gebruik een haarmasker: verwen je lokken 1x per week met een hydraterend en herstellend haarmasker. Geef het vochtgehalte een boost en voorkom toekomstige haarschade. Zo geniet jij langer van een mooie haarkleur.

  5. Professionele haarverf: goedkope pakjes haarverf kunnen op het oog een mooi resultaat leveren, maar het is vaak een kleur die binnen no-time verdwijnt. Bovendien zijn de ingrediënten vaak niet goed voor je haar. Ga naar een professionele kapper om je haar te kleuren en ga voor kwaliteit. Thuis je haarkleur onderhouden kun je doen met professionele producten zoals de Color Touch Fresh Up Kits van Wella!

Voor wie is een Color Touch Fresh Up Kit geschikt?

De Fresh-Up-Kits zijn vooral geschikt voor het bijwerken van uitgroei of het dekken van grijze haren tot 50%. Doffe haarkleuren krijgen weer nieuw leven ingeblazen en de kits zijn ook ideaal om de haarkleur meer glanzend te maken. De kit is verkrijgbaar in diverse neutrale kleuren die perfect aansluiten op de Wella Color Touch kleuren die in de salon gebruikt worden.

Tip voor de kapper: verkoop de Wella Color Touch Fresh-Up-Kits als upsell in de salon aan klanten die net gekleurd zijn.

Hoe werkt de Wella Color Touch Fresh Up Kit?

Eenvoudig en snel thuis het haar kleuren met professionele resultaten? Volg de simpele stappen en kleur het haar in slechts 20 minuten met de Color Touch Kits! Het resultaat is duurzaam en gaat tot wel 28 wasbeurten mee!

Het resultaat is een combinatie van een levendige kleur en een stralende glans dankzij het Light²Color Complex met natuurlijke was en keratine. Wella Color Touch Kits hebben een zachte formule die vrij is van ammoniak en siliconen.

Stap 1: voorbereiden

Goede voorbereiding is belangrijk. Bereid het haar voor door het te wassen en te drogen, zodat je op een schoon canvas begint. Doe de bijgeleverde handschoenen aan en lees de gebruiksaanwijzing aandachtig voor gebruik.

Stap 2: aanbrengen

Open de kleurtube en knijp de volledige inhoud in het flesje met de emulsie. Sluit en schud goed tot beide componenten gemengd zijn. Open de dop en breng de kleuring aan op het midden van het hooft. Welk naar achteren en richting het gezicht. Kam door om de kleuring optimaal te verdelen.

Stap 3: verzorgen

Laat de kleuring 20 minuten inwerken en spoel uit met warm water. Breng vervolgens het bijgeleverde Color Brilliance haarmasker aan. Masseer in en laat 5 minuten inwerken. Spoel vervolgens uit en je bent klaar om te stralen met jouw haarkleur!

Thuis kleuren met salon-kwaliteit hoeft niet ingewikkeld te zijn

Met de Color Touch Fresh Up Kits is het kleuren van de haren niet langer een ingewikkelde of tijdrovende klus. Fris eenvoudig de haarkleur op, verrijk het met een diepe glans en houdt je haar gezond vanuit het comfort van je eigen huis! Zowel voor thuisgebruik als voor upselling bij professionals. Ben jij om en heb je zin om thuis je haarkleuring op te frissen?

Lees meer

  1. Haarkleurtrends in de lente van 2024

  2. Alles over Hair Glossing

  3. Ontdek Wella Ultimate Repair

  4. Tips voor het verven van grijze haren

Bekijk alle blogs
Haut de page
Le grossiste en coiffure le plus choisi par les coiffeurs depuis 1928. Achats sécurisés et achats à domicile certifiés.
Choisissez votre pays ci-dessous et indiquez si vous avez un numéro de TVA.
Pays-Bas
Belgique
Entreprises (hors TVA)
Consommateur (TVA incluse)
Faites votre choix