chariot
Le spécialiste du cheveu depuis 1928
horloge
Commandé avant 14h00, livré demain
parfum
Livraison gratuite à partir de 49 € TTC
camion
Plus de 15 000 articles disponibles pour une livraison immédiate

Ontdek Morgan's

Morgan's is in 1873 opgericht in Engeland en één van de oudste, onafhankelijke fabrikanten van haar- en schoonheidsproducten. Morgan's combineert ouderwetse waarden met de nieuwste technologieën en legt de nadruk op kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. De focus ligt met name op retro barber producten zoals pomades en haar tonic. Ontdek het aanbod van Morgan's bij Voorkappers.

Over Morgan's

Morgan's is in 1873 opgericht in Londen en inmiddels wereldwijd beroemd en bekend. Tegenwoordig produceren zij vanuit Kent de hoogste kwaliteit barberproducten in een retro jasje. Van het bedenken van de producten tot mixen, vullen, labelen en verpakken... alles wordt door Morgan's zelf gedaan. De award-winning producten staan bekend om hun traditionele look-and-feel in combinatie met de nieuwste technologieën en de beste, natuurlijke ingrediënten. Morgan's is al jaren actief in de branche en met reden nog steeds zo geliefd.

Naast traditie blijft Morgan's ook innovatief. Zo zijn alle producten met historische achtergrond naar de standaarden van de 21-ste eeuw gebracht als het aankomt op duurzaamheid en is Morgan's continu bezig met vergroening.

Het Morgan's assortiment

Morgan's is vooral bekend door de klassieke pomades. Daarnaast bieden ze een uitgebreid assortiment aan haar- en baardverzorging én styling. Van baardolie tot sea salt spray en haartonic. Morgan's heeft het voor je in een retro jasje! Ontdek alle producten van Morgan's bij Voorkappers.

Related Products

Lees meer

  1. Baardverzorging Tips & Tricks

  2. FarmaVita Amaro

Bekijk alle blogs
Haut de page
Le grossiste en coiffure le plus choisi par les coiffeurs depuis 1928. Achats sécurisés et achats à domicile certifiés.
Choisissez votre pays ci-dessous et indiquez si vous avez un numéro de TVA.
Pays-Bas
Belgique
Entreprises (hors TVA)
Consommateur (TVA incluse)
Faites votre choix