chariot
Le spécialiste du cheveu depuis 1928
horloge
Commandé avant 14h00, livré demain
parfum
Livraison gratuite à partir de 49 € TTC
camion
Plus de 15 000 articles disponibles pour une livraison immédiate

Ontdek Wahl

Wahl is al sinds 1919 marktleider op het gebied van professionele scheerproducten. De tondeuses, trimmers en shavers staan bekend om hun betrouwbare prestaties bij professioneel gebruik en zijn wereldwijd geliefd onder kappers en barbiers. Ontdek Wahl bij Voorkappers!

Over Wahl Professional

Of je nou professional bent of niet... van de naam Wahl heb je vast wel eens gehoord! Wist je dat Leo J. Wahl in 1911 de elektromagnetische motor heeft ontdekt? Deze uitvinding was ideaal voor het maken van een medisch massageapparaat, maar later besloot Leo J. Wahl om zijn uitvinding ook aan kapperszaken te verkopen. Zo werd in 1919 de Wahl Clipper Corporation opgericht. Sindsdien is Wahl marktleider op het gebied van innovatie in de haarverzorgingsindustrie. Vandaag de dag blijven de producten de meest innovatieve en beste tools in de branche. De services van Wahl vormen de wereldwijde standaard voor integriteit, waarde en efficiëntie.

Het Wahl assortiment

Het assortiment van Wahl bestaat uit allerlei handige tools voor het trimmer, scheren en stylen van het haar. Denk hierbij aan tondeuses, trimmers, shavers en föhns. Daarnaast biedt Wahl ook diverse accessoires voor de tools én professionele reiniging- en onderhoudsproducten. Zo kun jij extra lang van jouw Wahl tools genieten! Wahl heeft diverse, iconische series in het assortiment zoals de 5-Star Series, de ChromStyle, de Super Taper en de Magic Clipper. Ontdek alle producten van Wahl Professionals bij Voorkappers.

Related Products

Lees meer

  1. Hoe kies je de perfecte tondeuse?

  2. Hoe kies je de perfecte trimmer?

Bekijk alle blogs
Haut de page
Le grossiste en coiffure le plus choisi par les coiffeurs depuis 1928. Achats sécurisés et achats à domicile certifiés.
Choisissez votre pays ci-dessous et indiquez si vous avez un numéro de TVA.
Pays-Bas
Belgique
Entreprises (hors TVA)
Consommateur (TVA incluse)
Faites votre choix