chariot
Le spécialiste du cheveu depuis 1928
horloge
Commandé avant 14h00, livré demain
parfum
Livraison gratuite à partir de 49 € TTC
camion
Plus de 15 000 articles disponibles pour une livraison immédiate

Voorkappers gaat verhuizen!

BIG NEWS! In september 2024 gaat Voorkappers verhuizen naar een groter pand met geweldig nieuw Experience Center. In dit blog informeren wij jou over belangrijke veranderingen, data om rekening mee te houden en natuurlijk ons nieuwe adres! Lees snel verder.

Nieuwe locatie van Voorkappers

Nog even en dan is het zover! De kappersgroothandel Voorkappers gaat verhuizen naar een compleet nieuw pand aan de George Marshallweg 5 in Zwaag. Deze nieuwe locatie is nóg groter met daarbij ook een geweldig nieuw Experience Center.

Om de verhuizing te realiseren zijn er een aantal belangrijke data om rekening mee te houden. De huidige winkel aan de Atoomweg 5 in Hoorn zal een paar weken gesloten zijn. Daarnaast moet de volledige voorraad ook verhuisd worden en zullen er een aantal dagen geen online bestellingen verwerkt kunnen worden. Uiteraard zetten we alles op alles om zo snel mogelijk weer normaal te draaien. Om jou de service te bieden die je van ons gewend bent informeren we je hieronder over de belangrijke data, zodat je nog op tijd kunt bestellen en niet zonder producten komt te zitten. Sla deze data goed op en natuurlijk zien we je graag snel op de nieuwe locatie!

LET OP: belangrijke data

  • Winkel gesloten: van 9 t/m 29 september is de huidige winkel aan de Atoomweg gesloten.

  • Ophalen in de winkel: ophalen in de winkel zal tijdelijk niet mogelijk zijn. Omdat de winkel van 9 t/m 29 september gesloten is, is het deze periode ook niet mogelijk om bestellingen op te halen. Het is uiteraard wel mogelijk om online bestellingen thuis te laten bezorgen of naar een servicepunt te laten sturen.

  • Online bestellingen: online bestellingen blijven wij zo lang mogelijk verwerken. Van 18 t/m 22 september zullen i.v.m. de verhuizing geen online bestellingen verwerkt worden. Vanaf 23 september worden de orders weer verwerkt. Let wel op dat deze iets vertraging kunnen oplopen. Wil je op tijd je producten binnen hebben? Plaats dan UITERLIJK 17 september VOOR 14:00 jouw bestelling. Na 14:00 kunnen wij niet garanderen dat de orders nog verwerkt worden op deze dag.

  • Nieuwe winkel geopend: 30 september is de nieuwe winkel weer geopend en ben je van harte welkom om langs te komen. Let wel op dat ons adres vanaf dan is gewijzigd naar de George Marshallweg 5 in Zwaag.

Dit kun je verwachten van het nieuwe pand

In het gloednieuwe Experience Center kun je nóg meer professionele producten en inspiratie verwachten. Het Experience Center draait om jou. Je vindt hier alle grote merken die we bij Voorkappers in het assortiment hebben. Diverse elektra zoals tondeuses, trimmers en föhns kunnen getest worden. Ook kun je kappersfietsen, kappersscharen en andere producten uitvoerig bekijken. Uiteraard staan onze professionals voor jou klaar om alle vragen te beantwoorden en je te voorzien van het beste advies. Naast kappersproducten is er in het nieuwe Voorkappers Experience Center ook plaats voor beautyproducten als gellak en make-up. Heb jij een nagelsalon, beautysalon of biedt je als kapper diverse services aan? Dan kun je zeker in ons nieuwe Experience Center terecht!

Naast het Experience Center heeft het nieuwe pand van Voorkappers ook een nóg groter magazijn dan op de vorige locatie. Hierdoor hebben wij ook nog meer ruimte om ons assortiment uit te bereiden en jou te voorzien van je favoriete professionele producten.

Het nieuwe pand is volledig modern en klimaatneutraal gebouwd. Ook is er rekening gehouden met voldoende parkeerplek en is de nieuwe locatie op het industrieterrein Zevenhuis zeer eenvoudig te bereiken. Misschien heb je ons al wel gezien als je langs rijdt op de snelweg N307.

Wij hopen je op onze nieuwe locatie te ontvangen, tot snel!

Haut de page
Le grossiste en coiffure le plus choisi par les coiffeurs depuis 1928. Achats sécurisés et achats à domicile certifiés.
Choisissez votre pays ci-dessous et indiquez si vous avez un numéro de TVA.
Pays-Bas
Belgique
Entreprises (hors TVA)
Consommateur (TVA incluse)
Faites votre choix